Even voorstellen...

Vorige zomer zijn wij een importhandel in koi begonnen. Wegens succes hebben wij besloten om u dit jaar opnieuw van koi te voorzien. Wij importeren de koi rechtstreeks uit het land van herkomst. Dit betekent dat onze prijzen niet opgehoogd worden door de tussenkomst van een aantal groothandels, die de prijzen van koi vaak verdubbelen. Daarnaast verkopen wij de koi gewoon bij ons aan huis. Wij hoeven dus geen huur te betalen, wat opgehoest moet worden met de omzet van de koiverkoop. Deze redenen maken onze koi zeer betaalbaar!

Maar naast de prijs, moet natuurlijk ook de kwaliteit voorop staan. Onze koi worden geïmporteerd vanuit Thailand. Zoals u misschien hebt vernomen, is de kwaliteit van de Thaise koi in de laatste jaren enorm verbeterd. In professionele koikwekerijen worden de Thaise koi gekweekt met Japanse ouderdieren.

Wij hebben koi in vele maten soorten en kwaliteitsklassen. Variërend tussen 10 en 55 cm, hebben wij voor weinig geld al echte toppers te koop. Wij hebben bijvoorbeeld al koi van +- 50 cm voor maar 150 euro!

Verder is het met de gezondheid van onze koi ook top. Het water in onze verkoopbakken is van superkwaliteit. Op deze manier zorgen wij er voor dat onze koi sterk en fit in uw vijver kunnen floreren.
Kom dus maar eens een kijkje nemen en laat u verrassen door de Thaise kleuren en prijzen!
Wij zijn op afspraak geopend.
thaikoi